2014 m. lapkričio 23 d., sekmadienis

Lašiša kepta ant grotelių



Kadangi labai mėgstu žuvį ir turiu daugybę jos paruošimo receptų. Išrinkau patį skaniausią, kaip teigia vyras, visai neužgožiantį prieskoniais žuvies skonio receptą. Nes dažniausiai viską gaminu su daugybe prieskonių, kuriuos dievinu, šis receptas visai neįmantrus, bet labai labai skanus.
Jums reikės:
Lašišos (aš gaminu dviems žmonėms iš 400 gr.)
Česnako keleto skiltelių
Pipirų ir druskos (pagal skonį)
Citrinos
Įkaitinam orkaitę iki 180 laipsnių. Česnaką sutrinam ar sutarkuojam smulkiai, aptepam juo žuvį. Pabarstom druska ir pipirais. Orkaitėje kepam 15min ant grotelių. Baigus kepti apšlakstom citrinos sultimis.
Skanaus, Garbanė.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą