2014 m. lapkričio 23 d., sekmadienis

Krevetės su tagliatelle


Mano vyro džiaugsmas ir kolkas į kiekvienos savaitės valgiaraštį įtraukiamas patiekaliukas. Trunka tik 15 min, todėl išbandyti būtina.

Jums reikės:
250 gr, didžiųjų krevečių,
Pakuotės tagliatelle makaronų,
5 didelių skiltelių česnako,
100 gr, sviesto,
Juodųjų pipirų,
Druskos,

Padažui makaronams:
150\200 ml, grietinėlės,
Druskos,
Pipirų,
50 gr,tarkuoto lydyto sūrio,
1 v.š miltų

Paruošimas:

Makaronus virti kaip nurodyta ant pakuotės, ir svarbiausia virti tiek ir net minute mažiau. Tik nepervirti. 

O kol vanduo kaista, ištirpiname keptuvėje sviestą, dedam sutarkuotą česnaką, dedam krevetes, jas kepame kelias minutes, kad nesusitrauktų, užbarstom petražolių, pipirų, druskos pagal skonį.

Ir darom padažiuką, visus ingridientus sumaišom išskyrus miltus, viską pilam į keptuvę, ir kaitinam ant silpnos ugnies, po kelių minučių dedam miltus ir maišom, kad nebūtų gumbulų. 

Padažiuką pilam ant išvirusių ir nukoštų makaronų šalia tiekiam krevetes.



Skanaus, Garbanė


2 komentarai: