2015 m. vasario 25 d., trečiadienis

Kalakuto koja


Jau kokia trečią savaitę gaminu kalakuto kojas. Antradieniais perku, trečiadieniais kepu. Taip todėl, kad tik antradieniais atveža, labai mažą kiekį ir iki kitos savaitės galimybės nusipirkti nebūna. Taigi, valgom dvi dienas. Dvejus pietus. Nes viena koja ar kaip čia pasakyt blauzdelė, sveria kilogramą. Visą kilogramą. Taigi valgyt tenka dvi dienas.



Jums reikės 1 kojai:

Kalakuto kojos,
2 skiltelių spausto česnako,
1 a.š medaus su kaupu,
2 v.š teryaki sojų padažo,
Vištienos, paukštienos mėgstamų prieskonių,
Pipirų,
Druskos.

Paruošimas:

Koją įtrinam prieskoniais, spaustu česnaku, medum, pabarstom druska ir pipirais pagal skonį. Ir laikom per naktį šaldytuve. Prieš kepant ištepam teryaki. Uždengiam folija. Ir kepam iki 200 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 1 valandą ir 30 minučių.
Skanaus, Garbanė.

O labiausiai kalakuto trečiadienias džiaugiasi mūsų numylėtinė . Ir labai laukia jų vėl ir vėl. 








Komentarų nėra:

Rašyti komentarą