2015 m. sausio 15 d., ketvirtadienis

Pyragaičiai su grybais


Puikiai tiks vakare su sultiniu, ar pusryčiams užkąst prie arbatos. Greita ir skanu. Tik va man kažko jie išsiskleidė vos vos bekepant, tikriausiai blogai užsukau kraštus, bet dėlto skonis nenukenčia.



8 pyragėliams Jums reikės:

Šaldytos tešlos pakelio (naudojau mielinę, geriau būtų lapeliais, tada tik perpjaut per pusę reikėtų ir sulenkt vieną lapelį ir gautus du pyragaičiai)
250 gr. pievagrybių
100 gr. šoninės ar lašinukų
Saujos laiškinių svogūnų

Paruošimas:
Svogūnų laiškus, lašinukus, pievagrybius supjautom ir kepinam ant keptuvės. Kol kepa tešlos lapelius perpjaunam per pusę, ir kiekvieną puselę pildom įdaru ir lenkiam, viską dedam į iki 200 laipsnių įkaitinta orkaitę, kepam apie 25 min. 
Skanaus






Komentarų nėra:

Rašyti komentarą