2015 m. sausio 16 d., penktadienis

Aštrūs sparneliai


Tikriausiai nėra tokių, kurie nemėgsta vištienos, o sparnelių tuo labiau. Kartais jie kaip saulėgrąžos, valgai ir negali sustoti, tai šiandien apie tokius ir papasakot jums noriu.

Jums reikės;
500 gr. vištienos sparnelių,

Marinatui;
Pusė citrinos sulčių,
1 v.š medaus,
2 skiltelės spausto česnako,
4 v.š teriyaki padažo,
Džiovinto čili pipiro, čili pastos ar aštrių paprikos miltelių,
Druskos, pipirų (pagal skonį)

Paruošimas:
Sparnelius apipilu marinatu, pamasažuoju, ir taip palaikau per naktį, arba keletą valandų. Kepu 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 25 minutes.
Skanaus



2 komentarai: