2015 m. sausio 16 d., penktadienis
Aštrūs sparneliai
Tikriausiai nėra tokių, kurie nemėgsta vištienos, o sparnelių tuo labiau. Kartais jie kaip saulėgrąžos, valgai ir negali sustoti, tai šiandien apie tokius ir papasakot jums noriu.
Jums reikės;
500 gr. vištienos sparnelių,
Marinatui;
Pusė citrinos sulčių,
1 v.š medaus,
2 skiltelės spausto česnako,
4 v.š teriyaki padažo,
Džiovinto čili pipiro, čili pastos ar aštrių paprikos miltelių,
Druskos, pipirų (pagal skonį)
Paruošimas:
Sparnelius apipilu marinatu, pamasažuoju, ir taip palaikau per naktį, arba keletą valandų. Kepu 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 25 minutes.
Skanaus
Užsisakykite:
Rašyti komentarus (Atom)
mm kaip skaniai atrodo
AtsakytiPanaikintiSkanu ir yra, ismeginkit
Panaikinti