2014 m. gruodžio 28 d., sekmadienis

Krevetės grietinėleje


Ir vėl aš ir vėl su krevetėm, nes na neišeina kitaip, valgom ir čepsim kaip skanu. O šiaip tai akcija buvo, prikimšau pilna kamera aš jų. Tai dabar dar daug daug receptų bus su krevetėm ir kitokiais jūrų gyventojais.


Jums reikės:

500 gr. nelukštentų krevečių ( tigrinių būtų super)
250 gr. grietinėles, nors galima ir grietinės
Žiupsnelis druskos
Žiupsnelis pipirų
Žiupsnelis krapų
Citrinos sulčių
Alyvuogių aliejaus
Didesnė galva česnako

Dar galima ir žuvies prieskonių jei turit kokių mėgstamų

Paruošimas:

Įkaitinam keptuvę su alyvuogių aliejų, spaudžiam česnaką. Pakepinam kol pakvimpa, čia kažkur pusė minutes gausis, gal nei tiek. Beriam krevetes, kepinam kol taps rausvos (3-5 min) arba mažiau, jei iškart virtos buvo. Apibarstom druska, pipirais, žuvies prieskoniais pagal skonį. Pakepinam vos vos. Pilam grietinėlę, ir troškinam uždengia 3 min. Patiekiam su česnakine duona.
Skanaus





Komentarų nėra:

Rašyti komentarą