2015 m. birželio 15 d., pirmadienis

Canapes spoon: Krevetės užkandis su parmos kumpiu


Kur buvus kur nebuvus. Po visų darbų, baigiamųjų, bakalaurinių ir šiaip, grįštu. Su vienu labai skaniu užkandžiu, kad ir velykiniu, pavėluotu, bet labai gardžiu ir patraukliai atrodančiu.

Jums reikės:

Indelio canapes spoon,
500 gr. šviežių nelukštentų krevečių,
50 gr. parmos kumpio ar kokio kito vytinto,
Indelio filadelfijos sūrio,
Žiupsnelis druskos,
Žiupsnelis pipirų,
Žuvies prieskonių,
Gabalėlis sviesto (skrudinimui),
Kelios skiltelės česnako.

Paruošimas:

Krevetes išlukštenam, kaitinam keptuve su sviestu. Spaudžiam česnaką į ją, laukiam kol pakvips, beriam krevetes, užbarstom mėgstamų prieskonių, druskos, pipirų (pagal skonį). Kepam kol tampa rausvos, kažkur 5- 7 min. Filadelfijos sūrį ir vytintą kumpį sublenderiuojam. Dedam po pusę arbatinio šaukštelio į "canape" ant viršaus krevetę, ir taip visus.
Skanaus.






Komentarų nėra:

Rašyti komentarą